Hirdetmények

Dr. Telegdi András - 2023-11-24

Kedves Betegeink!
Dr. Telegdi András 2023.12.04. és 05-én továbbképzés miatt nem rendel. Helyettesíti Dr. Sztrányay Anette saját rendelési idejében. Elérhető lesz rendelési időben, a mi 30/1162190-e telefon számunkon, vagy a 30/9907100 telefonszámon! Megértésüket köszönjük!

Dr. Telegdi András - 2023-10-09

Kedves Betegeink!
2023.10.11-től elérhető lesz a térítésmentesen adható influenza oltóanyag - 3Fluart, ampullás kiszerelésben! Kérjük az érdeklődőket, hogy a rendelési időnk második felében érkezzenek az oltásra. Előzetes időpontegyeztetésre nincs szükség!

Korábbi hirdetmények

Dr. Telegdi András - 2023-09-28

Kedves Betegeink!
Az elmúlt napokban megnövekedett a felső légúti panaszokkal, vírusbetegségre utaló tünetekkel érkező betegek, ill. a Covid-19 vírussal fertőzöttek száma is. Kérem önöket, ha ilyen jellegű panaszok miatt kérnek időpontot rendelésemre, a rendelőbe érkezéskor lehetőség szerint viseljenek maszkot, ha nincs önöknél kérjenek asszisztenseimtől! Vigyázzunk egymásra!

Dr. Telegdi András - 2021-09-30

Tisztelt Betegeink!

COVID 19 járvány okozta veszélyhelyzet, szigorú biztonsági intézkedésekre késztette az egészségügyben dolgozókat. A veszélyhelyzet ugyan is nem múlt el, sajnos a kórokozók jelenleg is fellelhetők a környezetünkben, veszélyforrást jelentve mindenkire. Ezen okból kifolyólag, a rendelés továbbra is előjegyzés alapján működni, és ehhez a következő lépésekre van szükség:

1. Az előjegyzés fő szabálya, hogy 1 órában 4 beteget fogadunk 15 perces időközönként. Kérem a rendelésre felkészülten és időben érkezzenek, mivel 15 perc után a következő beteget kell hívnunk!

2. Időpont egyeztetéshez lehetőség szerint használják az Erodium felületet vagy email-ben kérjenek időpontot. Akinek erre nincs lehetősége, telefonon hívja a rendelőt, a 0630/1162190-es telefonszámon rendelési időnkben.

3. A rendelőbe érkező – vagy saját lakásán lévő – akut rosszullétes beteg ellátása is háziorvosi feladat (a mentőszolgálat mellett). A SÜRGŐSSÉGI betegellátás sajnos felborítja a tervezett előjegyzési rendet. Akinek a vizsgálata a sürgősségi betegellátás miatt meghiúsul, új időpontot kap problémájának természete szerint akár aznapra, de legfeljebb 3 napon belül.

4. Akut betegség esetén külön vizsgálati időt biztosítunk! Kérem ilyen esetben is telefonon jelentkezzenek mert ennek eldöntése orvosi kompetencia.

5. Felső légúti panaszok, lázas állapot, illetve koronavírus fertőzés gyanúja esetén szintén telefonon jelentkezzenek.

6. Amennyiben krónikus betegsége(i) egyensúlyban van(nak), csak a gyógyszerek felírása miatt ne jöjjön személyesen a rendelőbe, azokat telefonon, vagy email-ben kérjék.
Elérhetőségeink: telefonszámunk: 0630/1162190
email címünk: kismelcsi@gmail.com

Együttműködésüket és megértésüket köszönjük!
Tisztelettel: Dr. Telegdi András